+32 (0)495 99 82 39   info@mightymondayconsulting.be
  • Facebook  LinkedIn

Uw gezondheid onze zorg

‘Week van de zorg’ is een prachtig initiatief. We sturen niet voor niets als belangrijkste wens “een goede gezondheid” naar onze geliefden tijdens de feestdagen. Die “goede gezondheid” wordt nog altijd als een van dé belangrijkste fundamenten van ons geluk beschouwd. Een kwalitatieve zorgsector is noodzakelijk om een goede gezondheid te bekomen en behouden. Het zijn met stip op nummer 1 de mensen die werken in de zorgsector die de kwaliteit ervan bepalen. De link tussen hun werk en ons geluk mag deze week zeker extra benadrukt worden, vinden wij bij MDMJ.

Wij proberen bij MDMJ ook ons steentje bij te dragen aan dat geluk door de zorgsector fiscaal te ondersteunen. Zelfstandigen in de zorgsector leveren al enorme inspanningen om de nodige gespecialiseerde kennis te vergaren en op peil te houden. Kopzorgen over fiscaliteit, financiën en administratie kunnen ze zich niet permitteren als ze geconfronteerd worden met dringendere problematieken die mensenlevens zouden kunnen redden. Bij MDMJ willen we de zelfstandigen verlossen van die kopzorgen door een vertrouwensband met hen op te bouwen en door ons te specialiseren in hun vakgebied. Wij proberen voor onze klanten het verschil te maken door de persoon centraal te stellen. We leggen dan ook de nadruk op de relatie met de klant, het persoonlijk contact en de volledige situatie van de klant, dit in verwachte en onverwachte omstandigheden.

De grootste uitdaging waar we nu mee te maken hebben, is de verhouding tussen loon en werk van mensen uit de zorgsector. Ook zouden mensen uit de zorgsector de ruimte moeten krijgen om zelf een pensioen op te bouwen. Want anders dan andere zelfstandigen zal een zelfstandige in de zorgsector op pensioenleeftijd geen bedrijf kunnen verkopen of nog aandeelhouder kunnen blijven in een bedrijf om zo comfortabel te kunnen genieten van hun oude dag. Zij moeten zelf hun inkomen zodanig besteden dat ze op het einde van de rit ruimschoots voldoende gespaard hebben om van hun welverdiend pensioen te kunnen genieten.

Wij helpen de zelfstandigen bij hun hele traject, van begin tot einde. Dat zijn onze ijzersterke beloften.

 Om www.mightymondayconsulting.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.