+32 (0)495 99 82 39   info@mightymondayconsulting.be
  • Facebook  LinkedIn

Subsidies? Kan dat ook voor mijn organisatie?

IBO, ESF, VOP, groeipremie, korting op bedrijfsvoorheffing, KMO-portefeuille, innovatiepremie,….. waarschijnlijk ken je er een aantal, maar wist je dat er meer dan 100 verschillende subsidiemogelijkheden zijn waar jij als onderneming recht op kan hebben?

Voor een ondernemer is het niet altijd eenvoudig om het overzicht te bewaren over alle subsidies en steunmaatregelen die er zijn. Bovendien wijzigt het subsidielandschap in een snel tempo of veranderen de toekenningsvoorwaarden.  Het vraagt heel wat tijd en aandacht om een subsidiedossier aan te vragen. Deze kostbare tijd heb je als ondernemer meestal niet, omdat jouw focus bij andere zaken ligt zoals veranderingen en evoluties binnen je eigen business.

Het grootste aantal subsidies situeert zich in het aanwerven, tewerkstellen en opleiden van medewerkers. Als onderneming weet u dat personeelskosten een belangrijk aandeel hebben in uw kostenstructuur. Gebruik daarom deze maatregelen om deze kosten beheersbaar te houden en om uw bedrijf sterker te maken ten aanzien van concurrentie. 

Ook voor bedrijven die aan innovatie en groei doen in de ruime zin van het woord zijn er heel wat verschillende subsidies waar zij gebruik van kunnen maken. 

Mighty Monday biedt ondersteuning bij het aanvragen van deze subsidies en we vertalen zo uw idee naar een inhoudelijk en administratief correct subsidiedossier. Wij bieden eveneens ondersteuning bij de uitvoering en de opvolging als men dit wenst. 

Interesse in onze diensten? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Om www.mightymondayconsulting.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.