+32 (0)495 99 82 39   info@mightymondayconsulting.be

Facebook  LinkedIn


Jij bent iemand die heel graag het overzicht behoudt en mee wil werken aan hoogstaande dakoplossingen. Dakwerken Meynen wordt vaak gevraagd om uitdagende dakwerken uit te voeren. Als projectleider bij Dakwerken Meynen betekent samen oplossingen zoeken voor de klant en deze kwaliteitsvol uitvoeren. Ben jij die persoon? Reageer nu en versterk ons team als:

Projectleider

Als projectleider...

Sta je werkelijk centraal in de organisatie, je bouwt samen met je collega’s dakoplossingen waarbij onze klanten tevreden onder kunnen wonen. Jij neemt een actieve rol op in het opstellen van offertes, opvolgen van de werken en de controle van de uitvoeringen. Je zal samenwerken met iedereen (medewerkers, klanten, leveranciers, …) om een vlotte kwaliteitsvolle project op te zetten die je in elke stap mee begeleid. Zo zorg je voor een prachtig dak boven het hoofd van onze klanten.

Verantwoordelijkheden:

  • Verzorgen van de noodzakelijke informatie, documenten en materialen voor de werkzaamheden gedurende het ganse project: voorbereiding, opvolging en afwerking.
  • Tijdens het project bewaak je de kwaliteit en de voortgang van de werkzaamheden zodat klanten tevreden kunnen terug kijken op je werk en hun huis
  • Je bent verantwoordelijk voor de planning en opvolging van de teams. Doordat je goed kan motiveren en aansturen zorg je dat onze projecten succesvol worden afgerond
  • Ook deins je niet terug om commercieel te helpen waar nodig is


 • Wij kiezen voor jou

  Om deze rol tot goed uit te voeren heb je bij voorkeur relevante technische ervaring opgedaan in een gelijkaardige rol in de bouwwereld. Zo heb je inzicht binnen ons vakgebied. Je kan jezelf organiseren en je werk organiseren over verschillende projecten heen. Je beschikt over de nodige soft skills om onze medewerkers op een constructieve manier aan te sturen om onze werken goed te laten verlopen. Je bent enthousiast en neemt graag initiatief. Je staat positief in je werk en bent verantwoordelijk ingesteld. Met de pc kan je goed overweg.

   

  Wat bieden wij?

  We bieden jou een leuke job met boeiende uitdagingen. Nadat je een uitgebreid opleidings- en inwerktraject (op de werkvloer) hebt doorlopen, ga je samen met je collega’s op zoek naar een job invulling (co creatie) die voor iedereen in het team werkt en onze projecten doen slagen. Samen bouwen we uiteindelijk een team met ieder zijn verantwoordelijkheid. Sowieso kom je terecht in een enthousiast en flexibel team dat je met open armen ontvangt.

  Een goed en uitgebreid salarispakket gebaseerd op je ervaring brengen we voor jou in orde als deze job je aanspreekt.   

   

 • Waarom Dakwerken Meynen?

  Ons bedrijf is een gezond, groeiend bedrijf en we hebben al meer dan 100 jaar ervaring in ons vak. Wij zijn een no non-sense bedrijf die investeert in kwaliteitsvolle materialen zodat onze werken een hoge standaard hebben. We zijn op en top familiaal bedrijf waar de 4de generatie aan de slag is. Klanten kiezen voor ons omwille van ons vakwerk. Al onze projecten pakken we professioneel op en zo hebben we een stevige reputatie opgebouwd bij zowel privé als professionele klanten. Samen met onze leveranciers zijn we al een aantal keer bekroond voor ons TOP-werk. Om deze reputatie verder hoog te houden zoeken we een gedreven projectleider.

 •  
 • Ben je klaar voor de uitdaging samen met ons?

 • Indien je jezelf herkent in bovenstaande en enthousiast bent om deel uit te maken van ons team, kijken we ernaar uit jou te ontmoeten. Stuur je CV en motivatiebrief naar: vacatures@mightymondayconsulting.be

   

 •  
Om www.mightymondayconsulting.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.