+32 (0)495 99 82 39   michal@mightymondayconsulting.be

Facebook  LinkedIn

   • Exilab, gelegen te Antwerpen en dochteronderneming van de Van Looy-groep, engineert en bouwt al decenia laboratoria voor multinationals, kleinere en middelgrote ondernemingen. Exilab levert superieure projectoplossingen aan haar klanten in dit steeds groeiend en zeer gespeciali-seerd marktsegment. Wij ontwerpen de laboratoria van de toekomst! Onze totaaloplossingen draaien in tal van farmaceutische en hoogtechnologische bedrijven en bewijzen elke dag hun meerwaarde. Omwille van onze groei zijn we op zoek naar (m/v):

   Projectengineer Labo

    

  • Functie

  • Door jouw technische deskundigheid en vernieuwende visie begeleid je onze klanten op de weg van concept tot state-of-the-art laboratorium. Als een ware consultant leef je je op elk moment in in de wensen en vragen van onze klanten en je vertaalt deze naar praktisch, uitvoer-bare plannen. Bij elk project coördineer je het projectteam, dat bestaat uit klanten, aannemers en je eigen medewerkers. Na goedkeuring van de plannen volg je nauwgezet de implementatie-fase op en geregeld steek je ook de handen uit de mouwen! Ook de oplevering is jouw verant-woordelijkheid!

   Profiel

  • Je hebt een professionele bachelor of master in technische wetenschappen. Je beschikt over de technische kennis om Engineering &Implementation projecten tot een goed einde te brengen. Je bent communicatief sterk en bent een betrouwbare gesprekspartner voor elke partij (van klant tot collega).  Je spreekt Nederlands en Engels en bent vlot met Visio, AutoCAD en Revit. (Sketchup). De standaard Office software pakketten kennen weinig geheimen voor jou.   
    
  • Wij bieden

  • Een leuke flexibele, klant- en servicegerichte organisatie met een open en informele bedrijfscultuur. Een grote zelfstandigheid in de uitoefening van je functie met veel ruimte voor initiatief. Een competitief salarispaket met extralegale voordelen. Je projecten bevinden zich voornamelijk op de as Brussel-Rotterdam.

   Interesse?

  • Interesse? Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en moeten wij jou zeker ontmoeten? Dan ontvangen we graag je sollicitatie! Stuur een motivatie met CV naar Michal Teunkens via email: michal@mightymondayconsulting.be     

   Meer info vind je op www.exilab.com

  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


    

Om www.mightymondayconsulting.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.