+32 (0)495 99 82 39   info@mightymondayconsulting.be
  • Facebook  LinkedIn

Nieuw jaar, nieuwe gezichten...

 

Hallo!

Ik zal binnenkort het team van Mighty Monday voor de komende 3 maanden als stagiaire versterken, en ik heb er al superveel zin in. Laat ik me daarom eventjes snel voorstellen.

Ik ben Kim, een 20-jarige studente Cross Media Management met een (pas ontdekte) passie voor HR. Communicatie en people skills zijn een essentieel deel in mijn opleiding. Daarnaast ben ik ook nog geïnteresseerd in HR zelf. Een stageplaats als Mighty Monday is dus een schot in de roos. Ik wil graag meehelpen iedereen te ondersteunen in hun taken, want elk luik van het bedrijf spreekt mij aan. Ik ben klaar en enthousiast om veel bij te leren van de collega’s en zie elke nieuwe taak als een kans om mijn horizon een beetje te verbreden.

Ik ben in mijn vrije tijd vooral bezig met de Chiro. Ik ben al sinds mijn kindertijd trouw lid en nu ook enthousiaste leiding en hoofdleiding. De dingen die ik leer als leiding kan ik zeker gebruiken bij mijn stage, en natuurlijk ook omgekeerd. Mijn vrienden zouden mij omschrijven als hulpvaardig, leergierig, eerlijk en dankbaar. Ik kijk reikhalzend uit naar de kans die ik krijg bij Mighty Monday en verheug me nu al op maandag (mijn allereerste werkdag)!


 

Om www.mightymondayconsulting.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.