+32 (0)495 99 82 39   info@mightymondayconsulting.be
  • Facebook  LinkedIn

Je komt niet alleen naar Optiphar om te genezen, maar ook om gezond te blijven…

Optiphar is anders dan een klassieke apotheek. Naar een klassieke apotheek ga je als je wil genezen, bij Optiphar willen we nog een stapje verder gaan. "Onze klanten komen niet alleen naar ons om te genezen, ze komen ook naar ons om gezond te blijven. Op die manier willen wij bij Optiphar het verschil maken in de zorgsector," aldus de woordvoerder van Optiphar.

"Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen gezond blijft, willen wij dat de gezondheidszorg beschikbaar en betaalbaar is voor iedereen. Dit doen we grotendeels door onze online apotheek." In de apotheek van Optiphar kunnen alle apotheekproducten verkregen worden, behalve geneesmiddelen op voorschrift. "Wij hebben gekozen voor een online apotheek omdat patiënten tegenwoordig meer en meer vrijheid willen over de aankoop van hun geneesmiddelen. Door de aankoop van geneesmiddelen te digitaliseren, geven wij hen die vrijheid. We zijn er van overtuigd dat de digitalisering van geneesmiddelen niet zal stoppen. De fysieke apotheek zal altijd een onmisbare rol blijven vervullen als het aankomt op de eerste aankoop van geneesmiddelen. De apotheek blijft een belangrijke plaats voor gezondheidsadvies. Wij geloven dat herhaalaankopen van die geneesmiddelen wel meer en meer zullen verschuiven naar de onlinewereld."

Bij Optiphar geloven ze dat geneesmiddelen niet het enige aspect van de zorgsector zal blijven dat gedigitaliseerd wordt. "Er schuilt een enorm potentieel in de digitalisering van het sociaal aspect, voor het fysieke aspect van de zorg zal dat altijd moeilijk blijven. Daarom is ‘week van de zorg’ een zeer goed initiatief. Het is een manier om jongeren warm te maken voor de zorgsector, die steeds meer te maken heeft met vergrijzing. Omdat de fysieke zorg niet verschoven kan worden naar de onlinewereld, zullen meer jongeren verliefd moeten worden op de zorgsector om de hoge Belgische standaarden in gezondheidszorg te kunnen handhaven."

De levensstijl van patiënten verandert, en Optiphar verandert mee…

 Wij bedanken Pieter-Jan Van hoof en het hele team van Optiphar voor deze prachtige bijdrage aan ‘week van de zorg’. Veel succes met al jullie inspanningen voor de zorgsector!

 Om www.mightymondayconsulting.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.