+32 (0)495 99 82 39   info@mightymondayconsulting.be
  • Facebook  LinkedIn

Maak er een Mighty Week van!

 

Vandaag, maandag 15 januari 2018, is het Blue Monday. Op Blue Monday lijkt de vakantie ver weg, december heeft een grote hap uit het budget gehaald, het zijn lange en donkere dagen en de goede voornemens zijn al op de achtergrond geraakt. Herkenbaar? Dan heb jij vandaag waarschijnlijk een Blue Monday. Blue Monday is in 2005 gestart als een commerciële publiciteitsstunt om mensen sneller hun zomervakantie te laten vastleggen.

Zin om er samen een Mighty Week van te maken?

Wij, het Mighty Monday Team, helpen je daar graag bij. Samen met jou en onze volgers op social media gaan we er een topweek van maken. Elke dag geven we tips om deze grijze dagen door te komen zonder dat je een ‘blue’ gevoel krijgt. Deze tips kan je het hele jaar door gebruiken om aan jezelf te werken of om samen met je collega’s een Mighty Team te vormen.

Wij van Mighty Monday willen een tegenantwoord zijn op Blue Monday. We dagen zoveel mogelijk mensen uit om via sociale media samen met ons team een Mighty Week te beleven. Hoe kan je meedoen? Volg ons, pas onze tips en vooral: geef ons tips… Samen maken we er een fantastische week van.

De (niet wetenschappelijke) formule van Blue Monday gaat als volgt:
                                                                                         
                                                                                                                                            
                                                                                                                                                                  

Vanaf vandaag tot en met donderdag dagen we jullie elke dag uit om voor twee letters van de formule zoveel mogelijk positieve woorden te posten. Op vrijdag bouwen we met de origineelste, machtigste, leukste, gekste, schattigste, … woorden een nieuwe Mighty formule uit. Wie deelneemt maakt kans op een lekker verwenpakket… Bye bye Blue Monday. Welcome Mighty Monday.

 

Om www.mightymondayconsulting.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.