+32 (0)495 99 82 39   info@mightymondayconsulting.be
  • Facebook  LinkedIn

Mighty Monday is weer aan het groeien!Hi there I'm Rosemarie!

Eind mei maakte ik een sprong. Een sprong zoals een kleuter dat doet in een plas water, met een grote lach op het gezicht en vol enthousiasme. Na mijn eerste gesprek bij Mighty Monday wist ik het: hier hoor ik thuis. Ik kan me helemaal vinden in de waarden, gedachten en visie van Michal en zijn team.

Tijdens mijn studies personeelswerk heb ik de HR-microbe sterk te pakken gekregen. Tot op vandaag volg ik de HR-topics – mijn mailbox ontploft soms van de nieuwsbrieven - tot op de voet. Verder heb ik een passie voor coachen. Hierop heb ik me dan ook toegelegd tijdens mijn stages. Na mijn studies volgde ik een bijkomende opleiding ‘burn-out en stresscoach’. Mijn honger naar kennis is groot. Inspiratie en informatie halen uit opleidingen, gesprekken, ervaringen, boeken of andere onverwachte manieren geven me energie. Tijdens mijn aanvullende lerarenopleiding bleef ik wat op mijn honger zitten op vlak van HR. Om die reden besloot ik mijn ervaring uit te breiden door enkele dagen in de week te werken als uitzendconsulente bij Synergie. Hier heb ik veel geleerd over de arbeidsmarkt.

Ik ben een rasechte optimist die met een glimlach door het leven gaat. Licht rebels en steeds op zoek naar klein geluk en grote liefde. Ik hou van de zon op een koude dag, een ochtend vol mogelijkheden, yoga en het koekje bij de koffie. Verder probeer ik de chaos in mijn hoofd te omarmen. Hoe dat precies moet, daar ben ik nog niet helemaal achter.

Met sprankelende ogen en een nieuwsgierige blik kijk ik naar mijn toekomst bij Mighty Monday!


 

Om www.mightymondayconsulting.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.