+32 (0)495 99 82 39   info@mightymondayconsulting.be
  • Facebook  LinkedIn

Mighty Monday is aan het groeien!


 

Hallo,

Over mezelf kan ik zeggen dat ik warm word van openheid, oprechtheid en eerlijkheid. Ik ben graag creatief bezig, hou van een stevige wandeling , zing af en toe eens. Als anderen mij omschrijven? Speels, dynamisch en een motivator! Als mijn kinderen dat zouden doen? Doe eens normaal mama! Dus gewoon prettig gestoord!

Werken met en voor mensen. Daar draait het bij mij om. Topics uitwerken zoals compensation & benefits, een aanwezigheidsbeleid implementeren, headcount rapporteringen, werving en selectie, onthaalbeleid ... Het hoort er allemaal bij. Tijd werd een relatief begrip voor mij want voor ik het besefte was de dag om .... later zou blijken dat dit werken in je talenten betekent. Mede door deze ervaring vind ik het enorm belangrijk om mensen in hun krachten te zetten. Ik vind het van onschatbare waarde dat mensen zich goed voelen in hun job. Het voordeel hierbij is dat ze dan ook nog eens beter gaan presteren. Dus een win-win situatie!

Ik ben iemand die graag vooruitdenkt, met nieuwe ideeën komt en HR processen optimaliseert. Kortom laat de uitdaging maar komen. Ik bewandel graag nieuwe wegen. Door mijn ervaring in verschillende sectoren zoals automobielsector, IT, bouw,... zowel in functies als controller als HR heb ik vanuit meerdere invalshoeken kunnen werken.

Wat mij heel erg aantrok in deze functie was het zelfstandig werken, het aanpassen naar diverse opdrachten toe en openstaan om te werken in verschillende bedrijfsculturen. Na het gesprek met Michal voelde dit aan als ‘thuiskomen’. Als ik Michal hoorde spreken, hoorde ik mezelf. De waarden en normen, de visie… het klopte allemaal. Toen ik het Mighty Monday team leerde kennen, viel mij op dat de neuzen in dezelfde richting stonden. Dat maakte voor mij het plaatje compleet. Ik had hier echt het gevoel van ”Together everyone achieves more”. Dat is wat echt telt! 

 

Om www.mightymondayconsulting.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.