+32 (0)495 99 82 39   info@mightymondayconsulting.be
  • Facebook  LinkedIn

Mighty Monday breidt weer uit!

Hallo! Ik ben Lotte. Sinds kort ben ik enthousiast lid van het Mighty Monday Team. En ik heb er zin in.

Ik kom uit het SD Worx en SPK nest. Bij SD Worx werkte ik als Senior Accountmanager en heb ik volop mijn commerciële skills mogen uittesten en opbouwen. Binnen regio Kempen was ik verantwoordelijk voor de indirect sales via het netwerk van boekhouders, accountants en bedrijfsrevisoren. Samen met andere collega’s zette ik enkele mooie resultaten neer waarop ik met trots terugblik. Bij SPK vzw was ik onder andere verantwoordelijk voor het schrijven, coördineren, uitwerken en opvolgen van subsidiedossiers. De link met HR was nooit ver weg. Ik werkte projecten uit rond coöperatief ondernemen en duobanen. Het was een leerrijke ervaring om met zowel professionele collega’s als externe partners projecten neer te zetten die een maatschappelijke meerwaarde en impact realiseren. Ik startte ook een talentgedreven werking op voor organisatiemedewerkers en leidinggevenden. Omdat ik er heilig van overtuigd ben dat menselijk kapitaal dé sleutel tot succes is voor elke onderneming. Het geeft me voldoening om anderen te zien groeien. Medewerkers die dicht bij zichzelf staan, erkend worden in hun (meer)waarde en daarop geappelleerd worden, werken efficiënter en effectiever. Een immense win win voor werkgever, werknemer, de economie en onze maatschappij. Het is mijn persoonlijk doel dit verder uit te dragen.

Toen Michal me vroeg ‘wil je Mighty Monday komen helpen’ wist ik dat hij bovenstaande visie meer dan deelt. Geen ‘moeten komen werken’ maar ‘mogen komen helpen’. Een wereld van verschil in slechts een paar woorden. En zeg nu zelf, ‘Mighty Monday’, het geeft spontaan zin om in de week te vliegen (ook al is het maandag :). Met veel plezier wil ik Mighty Monday inhoudelijk én commercieel samen met mijn collega’s verder uitbouwen. Ik zal me vooral richten op de groei van het kantoor door het commerciële luik op te nemen, de ondersteuning van klanten in subsidiedossiers behartigen en op termijn training en opleiding verzorgen – mijn ware passie. 

Dankzij mijn gezin ben ik wie ik ben, iemand die vooruit wil in het leven en in alle hectiek kan terugvallen op een warme thuisbasis. Ik ben de vrouw van Jan, mama van Lowie (3 jaar) en plusmama van Nette (9 jaar). Ik ben actief lid van het oudercomité, probeer jaarlijks mee te fietsen voor Kom Op Tegen Kanker, laat in het weekend de boel even de boel door de natuur in te trekken en hou van koken, reizen, lezen, creatieve projectjes in- en buitenshuis en alles wat het leven mooi en speciaal maakt. Mensen omschrijven me vaak als sprankelend, communicatief, nuchter, attent en een tikkeltje rebels. Ik hoop Mighty Monday verder te laten sprankelen en hard werken met fun te combineren!     

Om www.mightymondayconsulting.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.