+32 (0)495 99 82 39   info@mightymondayconsulting.be
  • Facebook  LinkedIn

Mighty Monday breidt uit!

Toen Michal me vroeg om te bloggen op onze website was ik onmiddellijk enthousiast. Het leek me nu dan een uitgelezen moment om mezelf even voor te stellen.  Ik ben Eva Schildermans en vervoegde het team van Mighty Monday sinds 20 maart 2017.

Ik heb getracht mezelf in enkele woorden samen te vatten: creatief, duizendpoot, verzot op sociale media, hands-on, tikkeltje extravert. Ondernemend, gedreven, doorzetter, gestructureerde chaoot, kritisch. Mama van twee kinderen, partner van Koen. Gepassioneerd door HR, design, politiek, muziek, boeken en het leven. 

Ik hou van het leven, dat staat nooit stil, het bruist rondom mij. Vrijheid in de natuur, het mooie vinden/zien en houden van eenvoudige dingen. Geraakt worden door de mooie dingen in het leven. 

Niet stilstaan, steeds vooruitgaan is zo een beetje mijn motto. Een vriendin zei me ooit: alleen al als ik jou bezig hoor over hoe jouw dag eruit ziet en wat je allemaal doet, dan word ik al moe.   

Als HR consultant heb ik een passie voor het werken met en voor mensen. Ik wil ervoor zorgen dat ik telkens opnieuw een meerwaarde weet te bieden aan bedrijven en hun projecten. Om samen de gewenste resultaten te kunnen behalen. Ondertussen heb ik meer dan 12 jaar ervaring kunnen opdoen in uiteenlopende sectoren, waardoor ik een brede en generalistische kijk heb op HR.

HR is zoveel meer dan personeelsadministratie. HR krijgt een steeds belangrijkere rol bij het maken van strategische keuzes binnen bedrijven. Wil je als bedrijf werk maken van je toekomst, dan is een goed uitgewerkt en strategische HR-plan niet meer weg te denken.  Bedrijven staan voor een groot aantal uitdagingen: de vergrijzing, de battle of talent,  wendbaar en werkbaar werken… HR is altijd in beweging en dat is nou net wat het zo mooi maakt. 

Ik hou van vernieuwing en constante verandering, en dus vind ik het persoonlijk geweldig om in een vakgebied te werken dat zich voortdurend moet ontwikkelen. Gegarandeerd nooit een saai moment en omdat je met mensen te maken hebt, levert het altijd weer fantastische verhalen op.

Om www.mightymondayconsulting.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.