+32 (0)495 99 82 39   info@mightymondayconsulting.be
  • Facebook  LinkedIn

Mighty Monday breidt opnieuw uit!

“Bonjorno” iedereen, laat ik me even voorstellen…

Ik ben Bieke, een enthousiaste, spontane jongedame (van al 35) en ben de jongste telg binnen het Mighty Monday-Team. En laat ik het zo zeggen…. Gebeten door de HR-microbe!

Ik heb een afwisselende carrière achter de rug waar ik o.a. zelfstandig horeca uitbaatster was. Een ervaring die ik meeneem als HR-persoon en zo bedrijfsleiders ook heel snel begrijp.

Op een dag kwam ik terecht bij een KMO, waar ik startte als administratief bediende. Al snel kreeg ik de kans om door te groeien als de ‘spilfiguur’ op de personeelsdienst. Lonen, allerhande vragen van werknemers, statistieken, … kortom alles kwam er aan bod. Door het nieuwsgierig kantje in me, wilde ik van alles het fijne weten. Ik ben me dan gaan specialiseren in de wereld van de sociale wetgeving, loon elementen, internationale tewerkstelling maar ook de site van de RSZ en RVA hebben geen geheimen meer voor me! (De sociale “bijbel” heb ik steeds bij de hand!)

Met HR heb ik het echt wel mijn ding gevonden! Er is niets zo fijn om werknemers te kunnen helpen bij vragen en problemen, maar ook om hun loon tijdig maar vooral correct op hun rekening te kunnen storten.

En toen was hij daar, Michal… ik was klaar voor de volgende uitdaging!! Ik ben blij om samen met hem en het hele Mighty Monday team nieuwe dingen te ontdekken, te leren en te doen. Samen gaan we onze diensten verder optimaliseren en uitbreiden. Zelf ben ik de spreekbuis ter plekke bij klanten voor de payroll, vragen van personeel maar ook van de werkgever alsook voor de tewerkstellingsmaatregelen van internationale werknemers - waarbij ik een eerste klant al ondersteuning heb kunnen bieden.

Geen enkele dag zal hetzelfde zijn: nieuwe omgevingen, verschillende mensen, …. Ik ben er klaar voor!

Hopelijk tot snel!!

Groetjes Bieke

Ps. En zeg nu zelf, mijn onthaal bij Mighty Monday mocht er zijn :)

 

Om www.mightymondayconsulting.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.