+32 (0)495 99 82 39   info@mightymondayconsulting.be
HR Quickscan Banner

HR Quick SCAN

Uw medewerkers maken elke dag het verschil. Zij vormen het menselijk kapitaal van uw onderneming. Hoe zit het met uw personeelsbeleid? Bent u wettelijk in orde met alle aspecten op vlak van personeelszaken? Bent u goed voorbereid op de toekomst? Kunnen er zaken geoptimaliseerd worden? Onze gratis HR Quick Scan is hiervoor een handig middel.

Tijdens een gestructureerd gesprek van een 30-tal minuten brengen we uw personeelssituatie in kaart. Wij identificeren sterktes en opportuniteiten en reiken concrete handvaten aan waarmee u uw personeelsbeleid kan optimaliseren.

Vul onderstaand formulier in: wij contacteren u om een afspraak.

 

  • Uw gegevens

 

 

Over Mighty Monday:

Mighty Monday is een HR-dienstverlener. Wij ontzorgen u op vlak van al uw personeelszaken zodat u kan focussen op uw kernactiviteiten, nl. het uitbouwen van uw bedrijf. Onze experten zorgen niet alleen voor een passende oplossing voor elke vraagstuk dat u heeft rond personeel, ze implementeren het ook meteen. In samenspraak met u nemen we al dan niet verschillende aspecten van uw personeelsbeleid over. Zie ons als een externe personeelsdienst, op maat van uw noden en wensen.

Om www.mightymondayconsulting.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.