+32 (0)495 99 82 39   info@mightymondayconsulting.be
  • Facebook  LinkedIn


Een mighty HR-beleid realiseert mee uw bedrijfsdoelstellingen

U kent de uitdrukkingen met maandag wel: verloren maandag, blauwe maandag. Wagens of producten die op een maandagochtend werden geassembleerd vertonen vaak meer gebreken dan zaken die op een andere dag in productie gingen… Maandagen zijn over het algemeen niet de meest positieve dag in het bedrijfsleven: velen komen op maandag te laat op het werk of melden zich ziek… Ach, personeelszaken: voor velen een domper op ondernemerschap. Maar stel nu dat u een HR-partner vindt die u zodanig begeleidt en versterkt, zodat u elke week met volle goesting en goede moed aanvangt want u heeft op personeelsvlak alvast geen kopzorgen meer… Wel, dat is nu net een beetje het verhaal achter Mighty Monday.

Mighty Monday is een HR-specialist.

Wij ontzorgen of versterken KMO’s, afhankelijk van de fase van hun onderneming en in functie van hun groeiambities. Of u nu uw eerste aanwerving overweegt, u leidt een groeibedrijf of u stelt tientallen mensen tewerk en wil ze elke dag opnieuw motiveren, betrekken en vooral behouden. De dienstverlening van Mighty Monday gaat ver: van administratieve ondersteuning op personeelsvlak tot het adviseren, begeleiden en implementeren van een strategisch HR-beleid. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om uw HR-vragen te beantwoorden. 

Wij komen graag langs voor een verkennend gesprek, vrijblijvend. Zodat u een nog beter zicht heeft op wat wij voor u kunnen betekenen.

CONTACTEER ONS

Om www.mightymondayconsulting.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.