+32 (0)495 99 82 39   info@mightymondayconsulting.be

Doelgroepen

Uw bedrijf ontstond vanuit passie en expertise. In een concurrentiële markt groeit uw bedrijf echter niet alleen dankzij een sterk product, uw vakkennis en strategisch inzicht. U maakt het verschil met succesvolle medewerkers en krachtig werkgeverschap.

Of u nu werkt in een klein team of met verschillende afdelingen samenwerkt, een correct en krachtdadig personeelsbeleid is nodig om uw bedrijfsdoelstellingen te behalen. Het helpt u om een excellente uitvoering te stimuleren en om uw medewerkers en managers te ontwikkelen, uit te dagen en te motiveren.

Mighty Monday versterkt verschillende soorten organisaties, en dit in elke fase van hun groei: we werken voor starters en ondernemers, voor KMO’s en groeibedrijven…

-    starters: bent u startend ondernemer en wilt u uw eerste personeelslid aanwerven? Mighty Monday helpt u graag om uw koudwatervrees voor personeelszaken te overwinnen.

-    ondernemers: runt u een microbedrijf en vraagt u zich af of u wel in orde bent op vlak van socia-le wetgeving? Wij helpen u graag verder om het wettelijk kader voor uw personeelszaken op punt te stellen.

-    groeibedrijven: staat uw bedrijf voor een belangrijke groeifase en wilt u uw wervingsbeleid daar-op afstemmen? Mighty Monday heeft alle expertise in huis om mee uw HR-beleid uit te tekenen zodat u aan uw toekomst kan timmeren.

-    KMO’s: Kan uw personeelsverantwoordelijke extra ondersteuning gebruiken of hebt u nood aan een sparring partner voor een strategisch HR-beleid? Contacteer ons: wij hebben alle kennis en kunde in huis om uw HR-vragen te beantwoorden.

Om www.mightymondayconsulting.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.