+32 (0)495 99 82 39   info@mightymondayconsulting.be
  • Facebook  LinkedIn

Claes Koeltechniek trouwe partner voor de zorgsector

Sinds Peter Claes in 1990 Claes Koeltechniek BVBA heeft opgericht, voorziet de onderneming met veel passie diverse sectoren, waaronder de zorgsector, van allerlei koeltechnieken en aircosystemen. Door onder andere koelsystemen, airconditioning, zelfbediening, labo- en medicijnkasten te voorzien, ondersteunt Claes Koeltechniek verscheidene ziekenhuizen en rusthuizen in Vlaanderen.

“Wij bieden voor elke klant de juiste oplossing, hoe specifiek de vraag naar koel-airco ook is. De klant krijgt van ons de kwaliteit en service die ze dubbel en dik verdienen. Wij zijn actief in verschillende sectoren. Iedereen die nood heeft aan koelinstallaties, airconditioning, zelfbediening enzovoort, kan bij ons terecht. Maar tijdens deze Week van de Zorg verdient de zorgsector toch een speciale vermelding,” aldus de woordvoerster van Claes Koeltechniek BVBA.

“De zorgsector heeft zelf geen tijd om zich druk te maken over hun koel-aircosystemen, daarom ‘ontzorgen’ wij hen daarin. Door garant te staan voor een efficiënte montage, na-service, een depannagedienst met 24 op 24 uur service en mogelijke onderhoudswerken, willen wij bij Claes Koeltechniek het verschil maken in de zorgsector.”

Claes Koeltechniek BVBA is een bedrijf met een ruime kennis en een jarenlange ervaring in alles wat met koeltechniek te maken heeft. “Elke klant verdient een zo goed mogelijke oplossing voor hun vragen. Om elke klant tevreden te stellen staan wij heden met een team van 10 mensen klaar. Door ons voldoende te kwalificeren hoeft de klant zich niet druk te maken over de werking van de koelinstallaties.”

“Claes Koeltechniek ‘ontzorgt’, onze klant wordt niet belast met problemen, wij zorgen dat alles vlotjes verloopt…”

 

Peter Claes, Els Baelus en het hele team van Claes Koeltechniek, bedankt voor jullie schitterende bijdrage aan Week van de Zorg. Veel succes met al jullie zorgzame doelstellingen!

 Om www.mightymondayconsulting.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.