+32 (0)495 99 82 39   info@mightymondayconsulting.be
 • Facebook  LinkedIn
  
 •  

  Mighty Monday (gelegen in Mol) is een gespecialiseerde HR-dienstverlener voor Kmo’s en organisaties. Wij ontzorgen onze klanten op elk HR-domein: werving- en selectie, payroll, strategisch HR-advies en implementatie. Onze oplossingen leiden tot meer gemotiveerd personeel, een aantrekkelijk werkgeversimago en meer groei. Mighty Monday helpt organisaties hun personeelsbeleid te versterken en/of uit te bouwen o.a. door innovatie tools te gebruiken waardoor onze klanten hun focus kunnen houden op hun corebusiness. Om onze groei verder te bestendigen zijn wij op zoek naar (m/v):


 • Bevlogen Sales Hunter voor HR Diensten

  (zelfstandige basis)

 • Een greep uit je taken:

 • Wij zijn op zoek naar een salestalent met voeling en ervaring in de HR-sector. Met jouw neus voor business en commerciële flair bouw je een afzetmarkt op voor onze unieke HR-concepten. Via netwerking en actieve prospectie overtuig je bedrijven van de voordelen van “HRaaS” (HR as a Service). Vertrekkend van een basisaanbod van Payroll en Werving & Selectie adviseer je klanten om voor het meest geschikte HR-pakket te kiezen. Door je commercieel inzicht detecteer je de behoeften en projectnoden van de klanten en zorg je samen met Mighty Monday voor een oplossing op maat!

  Kortom: Jij wordt de ambassadeur voor je regio als het op 360° HR-services aankomt!

  Je kan rekenen op ondersteuning van onze backoffice en alle kennis en ervaring van ons senior HR-team. In elke fase van het salestraject ben jij het aanspreekpunt van onze klant: van prospectie tot en met ondertekening van de contracten.
 •  


 • We zijn op zoek naar:

  We zijn op zoek naar een salesmanager op zelfstandige basis, met bewezen sales ervaring in de verkoop van (HR-)diensten. Als ondernemer met commerciële flair, ken je het klappen van de zweep en heb je een enorme autonomie opgebouwd die je omzet in resultaten. Je wordt gedreven door uitdagende targets waar mooie commissies tegenover staan!

  Je beschikt over de nodige tools om deze job succesvol uit te voeren zoals eigen auto, laptop/tablet etc… maar vooral over de maturiteit om met een werksituatie “loon naar werken” om te gaan en die om te zetten in een proactieve aanpak die resultaten oplevert voor jezelf en voor ons.

 •  


  Dat kan je verwachten:

  Een uiterst competitief en lucratief verloningsschema zonder plafond op commissie. Ondersteuning voor vaktechnische HR vragen en bijscholing waar gewenst. Wekelijkse opvolging van onze cijfers en “coaching on demand” om je talent aan te scherpen. Hierin verwachten we eerlijkheid en zelfkennis om tijdig om bijsturing te vragen, en open te staan voor advies en coaching.

   


  Got what it takes?

 • Neem dan snel contact op vacatures@mightymondayconsulting.be en kom ons overtuigen!
   

Om www.mightymondayconsulting.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.