+32 (0)495 99 82 39   info@mightymondayconsulting.be
  • Facebook  LinkedIn

 

 

Hoe Infoland toegevoegde waarde aan zorg biedt met speciaal ontwikkelde software?

Al sinds 1998 ondersteunt Infoland de zorgsector met haar slimme kwaliteitsmanagement software. “Het is een grote uitdaging om software beschikbaar te stellen die de mensen in de zorgsector bij hun taken en verantwoordelijkheden kan ondersteunen. De zorgsector moet slimmer, efficiënter en veilig kunnen werken door het gebruik van onze software. Daarbij is het van groot belang dat de software eenvoudig te gebruiken is, op ieder moment van de dag, op elke mogelijke plaats en op ieder apparaat”, aldus de woordvoerster van Infoland.

“In die 20 jaar dat we nu bestaan, zijn wij onze software blijven ontwikkelen en verbeteren. Nu maakt 95% van alle Nederlandse ziekenhuizen en 67% van alle Vlaamse ziekenhuizen gebruik van onze software. Daar zijn we natuurlijk erg trots op. Maar waar we vooral trots op zijn, is het feit dat we al meer dan 250.000 professionals hebben geholpen om slimmer, efficiënter en veiliger te werken. Dat is waar we het allemaal voor doen, onze klanten helpen en het verschil voor hen maken.”

Maar hoe maakt Infoland het verschil? “Dit doen we door in de zorgsector zeer dicht op de eindgebruiker te kruipen en goed te luisteren naar de praktijk. We kijken altijd kritisch naar de gebruikersvriendelijkheid van de software die we ontwikkeld hebben. We besteden ook veel tijd aan het delen van best practices tussen verschillende zorgorganisaties, op die manier kan er van elkaar geleerd worden. Want iedereen kan leren van elkaar! We hebben namelijk allemaal hetzelfde doel: een zo optimaal mogelijke en veilige zorg aanbieden voor de patiënt of cliënt. Daarom is ‘week van de zorg’ ook zo een geweldig initiatief. Het laat mensen zien met hoeveel passie, kennis en kunde er wordt gewerkt in de zorgsector. Daarnaast is het goed om te laten zien hoe de zorg dagelijks werkt aan het verbeteren van de zorg door technologische, inhoudelijke en procesmatige innovaties.” Ook Infoland werkt dagelijks aan het verbeteren van de zorg. Dit doen ze door hun software te blijven ontwikkelen. “Wij innoveren elke dag meer en meer. Dit allemaal door de feedback die we krijgen van onze gebruikers.”

De zorgsector verandert elke dag, en Infoland verandert mee. Zo zijn ze altijd een stapje verder…

 Een welgemeende dankjewel aan Infoland voor dit boeiende artikel! Veel succes met al jullie doelstellingen en zorgzame zorg!

Om www.mightymondayconsulting.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.